Top

Over Fashion Riders

                                                                 

Altijd op zoek naar mooie, trendy en unieke babyaccessoires, vonden wij het lastig om voor een leuke prijs net dat ene item te vinden. Met een jarenlange achtergrond in de mode-industrie hebben we besloten dat dat anders kan. Van daaruit is Fashion Riders ontstaan. Leuke en unieke accessoires voor de kleintjes, maar voor een betaalbare prijs. Van babyschoentjes en sokken, tot slabbetjes, speenkoorden, bijtringen, haaraccessoires en tasjes. We hebben een uitgebreide collectie voor de Little Riders die steeds wisselt.

Omdat we de moeders niet wilden vergeten hebben we ook een assortiment voor haar, met daarin de leukste accessoires en sieraden om trendy achter de kinderwagen te lopen. Denk hierbij aan oorbellen, kettingen en armbanden in stainless steel, gold plated of echt zilver, maar ook aan tassen en sjaals. Vanzelfsprekend kun je bij ons ook shoppen voor het perfecte kraamcadeau. Bij ons vind je altijd wat voor de Fashion Riders en Little Riders!

Wij zijn enthousiast over de met zorg samengestelde collectie en hopen dat jullie dat ook zijn. Mocht je tips of ideeën hebben, mis je iets in de collectie waar je al lang naar op zoek bent, kun je ons altijd mailen op fashionriders@outlook.com.

 

Come ride with us!

 

Fashion Riders