Top

Retour- & levervoorwaarden

VERZENDING

Wanneer de betaling van je bestelling is overgemaakt op onze rekening zullen wij je bestelling binnen 2-3 werkdagen versturen. Internationale bestellingen vallen daarbuiten en kunnen langer duren. Mocht het zo zijn dat een pakketje niet binnen 2-3 werkdagen kan worden verstuurd, zullen wij je eerst op de hoogte brengen en informeren of je deze nog wil ontvangen. Bestellingen worden verstuurd via PostNL met een track en trace code die je per mail zal ontvangen nadat het pakketje is verstuurd. Wij hebben voor al onze pakketjes binnen Nederland standaard verzendkosten van €3,95. Voor verzenden binnen de Benelux hanteren wij standaard verzendkosten van € 6,95. Bij een bestelling vanaf € 50,- is het verzenden gratis. Fashion Riders B.V. is niet verantwoordelijk voor het verlies en/of beschadiging van de verzonden artikelen.

 

RETOURNEREN

Is je bestelling niet helemaal wat je ervan had verwacht? Jammer, maar het is geen enkel probleem om deze te retourneren. Dit kan altijd, zolang het binnen 14 dagen is vanaf de factuurdatum. Helaas kunnen wij geen artikelen omruilen, dus nadat wij het pakketje hebben ontvangen zullen wij deze verwerken, en binnen 14 dagen na ontvangst zullen wij het aankoopbedrag terugstorten op de (bank)rekening/ creditcard die gebruikt is tijdens het plaatsen van de bestelling. Indien je de artikelen retour stuurt, zal deze alleen in behandeling worden genomen als er bij de retourzending de factuur van de bestelling is toegevoegd. Zonder factuur kunnen wij deze helaas niet in behandeling nemen.

Retourneren kan naar het volgende adres:

Fashion Riders B.V.

Irene Vorrinkplein 18

1506 WR Zaandam

Verder belangrijk om te weten is dat verzend- en administratiekosten niet worden terugbetaald en retourzendingen met onvoldoende porto niet aanvaard worden.